Καλώς ήλθατε στον Ελληνικό δικτυακό τόπο για τον Αυτισμό και τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές

Η αρχή

Πριν από κάποια χρόνια, όταν το Διαδίκτυο ήταν ακόμα κάτι νέο και σχετικά άγνωστο στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον πρώτο ιστότοπο αφιερωμένο στους ειδικούς επιστήμονες και υπέροχους ανθρώπους της Ε.Θ.Μ.Α που με τις γνώσεις και την αγάπη τους, δείχνουν το δρόμο της ελπίδας κάθε μέρα σε δεκάδες παιδιά και τις οικογένειές τους.

Δείτε πως ξεκίνησαν όλα…

Ο ιστότοπος αυτός ήταν, και εξακολουθεί να είναι, αφιερωμένος σε όλα τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους που βρίσκουν τη δύναμη να συνεχίζουν με αξιοπρέπεια, θάρρος και χωρίς μεμψιμοιρία τη ζωή τους.

Από τότε έγιναν πολλά στο χώρο του Αυτισμού. Είμαστε υπερήφανοι γιατί συμβάλαμε και εμείς, έστω με αυτό τον μικρό τρόπο αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι χρειάζονται ακόμα πολύ περισσότερα. Η μάχη ενάντια στο στίγμα και την κοινωνική προκατάληψη που συνοδεύουν τα αυτιστικά άτομα δεν έχει τελειώσει.

Τα άτομα με αυτισμό χρειάζονται την υποστήριξή μας για να τα βγάλουν πέρα στον περίεργο κόσμο μας.

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για τον αυτισμό του οργανισμού Autism Speaks στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και την πλατεία συντάγματος με την συνεργασία της ΑΥΤΙΣΜΟΣ - ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΕΛΛΑΣ στις 2, 3 και 4 Απριλίου.