Καλώς ήλθατε στον Ελληνικό δικτυακό τόπο για τον Αυτισμό και τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές

Εύκολη αναζήτηση

Συμβουλή! Χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.

Στον ιστότοπό μας υπάρχουν πλήθος πληροφορίες έτσι πρέπει να αναζητήσετε αυτές που σας ενδιαφέρουν στο σωστό μέρος.

Στο μενού ΕΘΜΑ θα βρείτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Ειδικής Θεραπευτικής Μονάδας Αυτιστικών παιδιών και παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

Στο μενού ΑΥΤΙΣΜΟΣ θα ενημερωθείτε για το φάσμα των Αυτιστικών Διαταραχών, τη διάγνωσή τους και τρόπους αντιμετώπισης και θεραπείας.

Στο μενού ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ θα βρείτε σχετική νομολογία καθώς και πληροφορίες για δομές και υπηρεσίες που αφορούν αυτιστικά άτομα στην Ελλάδα.

Στο μενού ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ θα βρείτε πληροφορίες για την προσφορά των εθελοντών και για το πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε.

Στο μενού ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν οικογένειες που κάποιο μέλος τους βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού καθώς και επαγγελματίες υγείας και δημοσιογράφους που ενδιαφέρονται να καλύψουν το θέμα.

Πως θα αναζητήσετε πληροφορίες

Ο ιστότοπός μας είναι μεγάλος. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους:

  • Μπάρα μενού στο αριστερό (πάνω) μέρος της οθόνης
  • Μηχανή αναζήτησης. Πληκτρολογήστε μια λέξη σχετική με την αναζήτησή σας (όχι πολύ γενική γιατί θα καταλήξετε με δεκάδες αποτελέσματα) και πατήστε Αναζήτηση.
  • Δεσμοί μεταξύ σελίδων που βοηθούν στην ενοποίηση σχετικών πληροφοριών που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του ιστότοπου.
  • Επανάληψη πληροφοριών. Πληροφορίες που αφορούν περισσότερους από ένα τομείς επαναλαμβάνονται σε όλους και έτσι έχετε πρόσβαση στην ίδια πληροφορία από πολλά «μονοπάτια».
  • Ειδικά banners που εφιστούν την προσοχή σε ενδιαφέροντα σημεία του ιστότοπου.